Management proprietăți

La Rivera, suntem dedicați să administrăm proprietatea dumneavoastră și să vă eliberăm de orice griji asociate cu procesul de închiriere și administrare. Transformăm proprietatea dumneavoastră într-o sursă de profit fără stres, astfel încât să vă puteți bucura de mai mult timp liber.

Cui se adreseaza acest serviciu?

Serviciul nostru se adresează proprietarilor cu unul sau mai multe imobile închiriate sau care urmează să fie închiriate și care doresc să-și eficientizeze timpul sau sunt în imposibilitate de a se ocupa personal de procesul de închiriere și administrare.

Cum functioneaza colaborarea?

Colaborarea cu noi este simplă și eficientă. Sistemul nostru de administrare proprietăți asigură preluarea tuturor responsabilităților proprietarului în procesul de închiriere și administrare.

Servicii

Identificare Chirias

Promovăm cu succes imobilul pentru închiriere și asigurăm o selecție riguroasă a chiriașilor prin intermediul vizionărilor efectuate cu atenție.

Predare/Preluare Proprietate

Predăm imobilul către chiriaș cu un instructaj detaliat și gestionăm cu atenție toate procedurile la început și finalul închirierii.

Utilități, furnizori servicii și impozite

Efectuăm verificări lunare pentru facturi restante ale chiriașilor și plătim impozitele către stat în numele proprietarului.

Inspecții Periodice

Verificăm periodic starea imobilului și a bunurilor, în perioada închirierii, pentru a ne asigura că acestea sunt în ordine și a lua măsuri în caz de necesitate.

Curățenie

Oferim servicii de curățenie profesională la schimbarea chiriașilor sau la nevoie, astfel încât să asigurăm un mediu curat și igienizat pentru chiriași.

Contracte de Închiriere

Experiența anterioara ne-a ghidat să elaborăm modele de contracte solide și adaptate la orice tip de situație.

Financiar

Gestionăm veniturile dumneavoastră din chirii și vă oferim rapoarte detaliate cu situația lunară sau anuală.

Intervenții Tehnice

Sub administrarea noastra, intervinem prompt în cazul apariției oricăror probleme tehnice, pentru funcționarea optimă a imobilului.

Relația cu Chiriașul

Mentinem o comunicare constantă cu chiriașul și suntem mereu disponibili pentru a răspunde la nevoile și întrebările acestuia.

Design și Amenajare Interioară

Oferim asistență în designul interior și implementarea acestuia, astfel încât să oferim o soluție completă pentru administrarea proprietății tale.

Etape

Evaluare

Iei legătura cu noi și ne oferi câteva detalii despre proprietatea ta.

Ofertare

Iti prezentăm pachetele de servicii potrivite pentru tine.

Preluare

Începem cu un contract de colaborare și un inventar, după care preluăm toate responsabilitățile tale.

Administrare

Te reprezentăm în toate etapele și gestionăm orice situație apare.

Beneficii

Prin colaborarea cu noi, te bucuri de:

  • Simplitate și siguranță, prin gestionare profesionistă a relației cu chiriașii și eliminarea responsabilităților tale.

  • Mai mult timp liber, prin evitarea gestionării venirii/plecării chiriașilor sau a problemelor tehnice.

  • Lipsa grijilor, prin evitarea gestionării facturilor neachitate, verificării proprietății și plății impozitelor.

Locații

București

Iași

Contactați-ne astăzi pentru a începe procesul de administrare și pentru a afla cum putem să vă ajutăm să vă administrați proprietatea cu succes. Suntem pregătiți să răspundem la toate întrebările dumneavoastră și să vă oferim o soluție personalizată și adaptată nevoilor dumneavoastră.

Ne puteti contacta pe