Rivera Real Estate

CONSULTANȚĂ IMOBILIARĂ

Descoperă ofertele din portofoliul nostru exclusiv de vile, amplasate în zona de Nord a Bucurestiului

Explorează portofoliul nostru exclusiv de apartamente din cele mai importante proiecte rezidențiale din zona de Nord.

CONSULTANȚĂ INVESTIȚII

Oferim investitorilor noștri siguranță și calitate prin serviciul integral de consultanță în investiții imobiliare, adaptat complexității procesului de achiziție.

Deținem un portofoliu de oferte selectate cu potențial investițional, care se încadrează în segmentele noastre de investiții.

MANAGEMENT PROPRIETĂȚI

Cui se adresează acest serviciu?

Proprietarilor care dețin imobile spre închiriere și care doresc să-și eficientizeze timpul sau sunt în imposibilitate de a se ocupa personal de procesul de închiriere și administrare.

Cum va funcționa colaborarea noastră?

Preluăm responsabilitățile proprietarilor în procesul de închiriere și administrare prin intermediul sistemului nostru simplu și eficient de administrare proprietăți.

Management Regim Hotelier

Cui se adresează acest serviciu?

Proprietarilor care dețin unul sau mai multe imobile potrivite pentru închirierea în regim hotelier, și doresc să obțină un profit maxim din acestea, fără a fi nevoiți să se ocupe de procesul de închiriere și gestionare.

Cum va funcționa colaborarea noastră?

Noi venim cu soluțiile și mecanismele pentru gestionarea tuturor aspectelor activității de la A la Z. Proprietarul poate monitoriza online activitatea și profitul obținut în orice moment.

MANAGEMENT PROIECT - "One stop shop for your real estate business"

Oferim servicii complete pentru investitori. Serviciile noastre de management acoperă întregul proces de dezvoltare a proiectului, fiind alături de clienții noștri în fiecare etapă a proiectului pentru a asigura cele mai bune servicii și suport.

Ne puteti contacta pe