Consultanță Imobiliară

Vă oferim servicii de consultanță imobiliară personalizate și specializate pentru achiziționarea sau închirierea de locuințe de lux în nordul capitalei si terenuri pretabile pentru construcții mici, medii și mari.

În portofoliul nostru veți găsi o gamă variată de locuințe propuse spre vânzare, majoritatea fiind construcții noi. Aceste construcții sunt de înaltă calitate, proiectate inteligent pentru a maximiza utilizarea spațiului, oferind în același timp multiple facilități.

Criteriile noastre principale pentru selecția locuințelor propuse spre vânzare:

LOCAȚIA

CALITATEA CONSTRUCȚIEI

ARHITECTURA

DEZVOLTATORUL

OFERTA

Suntem bucuroși să vă prezentăm portofoliul nostru exclusivist de vile și apartamente de lux, disponibile pentru închiriere. Majoritatea proprietăților sunt situate în zona de nord și sunt construcții noi, oferind cele mai rafinate opțiuni de locuințe premium.

Indiferent dacă căutați o vilă elegantă sau un apartament de lux, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune opțiuni de locuințe din zona de nord. Contactați-ne astăzi și începeți procesul de închiriere a locuinței de lux pe care o meritati!

Vă oferim și o selecție atent aleasă de terenuri destinate pentru construcții de proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. Suntem mereu atenți la criteriile esențiale și nevoile clienților noștri astfel încât terenurile noastre să se potrivească perfect cu cerințele dumneavoastră.

Criteriile de care ținem cont când preluăm ofertele de terenuri propuse spre vânzare:

LOCAȚIA

FORMA TERENULUI

INDICATORII URBANISITICI

ACTELE PROPRIETĂȚII

OFERTA

Ne puteti contacta pe